2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Bulgária – az elérhetõ luxusForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-06 10:05:21
Utazás és Szabadidõ 2015 Kiállítás és Vásár március 13–15. között a Kölcsey Központban.

Társkiállítókkal együtt több mint száz utazási szolgáltató vesz részt a jövõ hétvégi turisztikai vásáron, ahol a hazai és külföldi nyaralások kínálatában érdeklõdési körnek és pénztárcának megfelelõen bárki találhat magának kedvére való kikapcsolódási lehetõséget.

A rendezvény huszonöt éves történetében hagyomány, hogy hazai és külföldi díszvendég kiemelten is szerepel a kiállítók között. Idén a Balaton és Bulgária a megkülönböztetett úti célok. A Fekete-tenger homokos tengerpartjával tömegével csábítja az utasokat évrõl évre Bulgária, ahova Debrecenbõl és Budapestrõl charter járatok közlekednek júniustól szeptemberig, sõt Debrecenbõl szervezett buszos utazással is eljuthatunk Napospart vagy Aranyhomok strandjaira.

– Bulgáriában minden korosztály megtalálja a számára kedvezõ kikapcsolódást és szállástípust: a családok, a gyermekesek, a nyugdíjasok és a szórakozni vágyó fiatalok egyaránt. Még mindig ez számít a legkedvezõbb árú tengerpartnak, aki apartmanban lakik, annak sem kell a szupermarketben bevásárolni, ugyanis nagyon olcsón lehet étteremben étkezni, egy korsó sör is csak egy euróba kerül. Az utazási vásár alatt halmozottan vehetõk igénybe a foglalási kedvezmények a debreceni irodáknál, és még bolgár borkóstolóval is várjuk az érdeklõdõ közönséget – teremt kedvet a vásárhoz és Bulgáriához is Jakócs Áron, a bolgár utazásokkal foglalkozó Robinson Tours ügyvezetõje.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!