2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Rendõrkézen a Sámsoni úti édességtolvaj - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-06 10:31:22
Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján, míg 1 fõt az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. A rendõrök 20 személyt állítottak elõ, köztük 9 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A körzeti megbízottak 2015. március 4-én 10 óra 5 perckor Debrecenben, az Illyés Gyula utcán járõröztek, mert olyan információjuk volt, hogy az egyik családi házban egy körözött férfi tartózkodik. A rendõrök a 29 éves Sz. Ádámot otthonában igazoltatták, amely során megállapították, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körzeti megbízottak a helyi lakost elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság jármûvezetés az eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 43 éves férfival szemben. A hajdúnánási rendõrök 2015. március 4-én 11 óra 40 perckor az M3-as autópálya 204. kilométerszelvényében megállítottak egy személygépkocsit és igazoltatták annak 43 éves sofõrjét. A járõrök megállapították, hogy a férfit Nyíregyházi Járásbíróság a gépjármûvezetéstõl 2015. március 13-ig eltiltotta, ezért õt elõállították a Hajdúnánási Rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a magyi lakost. A gépjármûvezetõ 72 órán belül bíróság elé áll.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a debreceni Sámsoni úton található üzletbe 2015. március 4-én 21 óra körüli idõben bement egy férfi, aki a sorok között sétálva édességeket és más árucikkeket rejtett a kabátjába és a táskájába, majd a boltból fizetés nélkül távozott. A biztonsági õr visszatartotta a férfit és a lopásról telefonon értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták és a városi rendõrkapitányságra elõállították az 57 éves helyi lakost, akit a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vettek a gyorsított bíróság elé állítás céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!