2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Külsõ szakértõk is vizsgálják az inkubátorból kiesett csecsemõ esetét DebrecenbenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-06 11:41:31
Az intézmény szakemberei mellett külsõ szakértõk is vizsgálják a debreceni Kenézy kórház egyik inkubátorából kiesett csecsemõ esetét - közölte a kórház szóvivõje csütörtökön az MTI-vel.

Szentgyörgyi Jánost azután kereste meg az MTI, hogy az RTL Klub Híradója arról számolt be: kizuhant az inkubátorból egy háromnapos csecsemõ a Kenézy kórházban.

A gyermek a földre esett, a feje sérült meg, de megfigyelés után már hazavihették. A szülõk azt állítják, hogy hiába érdeklõdtek, a kórházban nem mondták meg nekik, mi történt, ezért feljelentést tettek - közölték a hírmûsorban.

"A sajnálatos eset tényszerûségét a kórház nem vitatja, ám azt, hogy miként történt, nagy valószínûséggel csak a részletes belsõ vizsgálat lezárultával tudhatjuk meg" - közölte az MTI érdeklõdésére a kórház szóvivõje.

Szentgyörgyi János hozzátette: "a kórház vezetõsége az objektív és a szubjektív körülmények feltárása érdekében független, külsõ szakértõk véleményét is meghallgatta és meg kívánja hallgatni. A teljes körû vizsgálat lezártáig nem tudunk és nem kívánunk nyilatkozni, de azt követõen természetesen minden érintettet, így a sajtót is tájékoztatni fogjuk".

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!