2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
A hétvégén száraz, de hûvösebb idõ várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-08 07:45:48
A hétvégén többször kisüthet a nap, jellemzõen száraz lesz az idõ. Ezzel együtt viszont néhány fokkal le is hûl a levegõ: a leghidegebb órákban akár mínusz 5 Celsius-fok is lehet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint pénteken hajnalban a délkeleti tájakon lehet még néhol jelentéktelen havas esõ, hószállingózás. Napközben az ország legnagyobb részén több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínû. Ezzel együtt viszont sokfelé megerõsödik, a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 2 és plusz 3 fok között alakul, a szélcsendes helyeken azonban ennél hidegebb lesz. A legmagasabb hõmérséklet 7 fok körül várható.

Szombaton túlnyomóan derült, napos idõre lehet számítani, csapadék nem várható. Többfelé élénk, helyenként erõs lesz a szél. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között, napközben plusz 6-10 fok között alakul a hõmérséklet.

Vasárnap eleinte túlnyomóan derült, napos idõ lesz. Majd fõként északnyugaton, nyugaton többször megnövekszik a felhõzet, de csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A minimumhõmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhõmérséklet 8-11 fok között valószínû - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!