2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Minden mennyiségben utazásForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-11 20:07:54
A kiállításon utat foglalók akár jelentõs árkedvezményt is kaphatnak.

Kimondottan a debreceni hétvégére összeállított akciós ajánlatokkal várják az Utazás és Szabadidõ 2015 Kiállítás és Vásár szolgáltatói a látogatókat március 13-15. között a Kölcsey Központban.

A régió legjelentõsebb, ingyenes tavaszi utazási nagyrendezvényén társkiállítókkal együtt mintegy százötven turisztikai képviselõ várja a közönséget három napon át: aki már most, márciusban kész elkötelezni magát a nyári pihenés helyszínének megválasztásában, az jelentõs árengedménnyel foglalhatja le a választott utazást. Az utazási irodák, idegenforgalmi képviseletek, szállodák, wellness központok, gyógyfürdõk és a Magyar Turizmus Zrt. régiói jellemzõen csak ezalatt a három napon át elérhetõ árakkal készülnek, ráadásul a szakértõk személyesen is tanácsokat tudnak adni az utazóknak az érdeklõdés középpontjába kerülõ helyekkel kapcsolatban.

A Kölcsey Központ nagytermében zajló vásár idén is kiegészül a régió kistermelõinek, iparmûvészeinek portékáit bemutató Helyi ízek – helyi értékek gasztrokulturális rendezvénnyel, ahol a házi szörp-, lekvár- vagy tormakülönlegességektõl kezdve a kézmûves sajtokig sok-sok finomság csábítja majd a vendégeket. A kerékpáros sport szerelmesei sem fognak ebben az évben csalódni, a III. Debreceni Bringa Kiállítás egyedi járgányokat, friss modelleket és a biciklis turizmushoz ötleteket adó információkat egyaránt kínál az érdeklõdõknek, sõt még gyerekbiciklit is lehet majd nyerni.

Az Utazás és Szabadidõ 2015 Kiállítás és Vásár színpadi programokkal, táncbemutatókkal, a gyermekeknek játékparkkal teremti meg az egész család számára a hétvégi kikapcsolódás lehetõségét, ráadásul minden nap értékes utazási utalványokat is kisorsolnak a látogatók között. A kiállítás március 13-15-én 10-18 óráig, vasárnap pedig 10-16 óráig látogatható.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!