2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Rendõri segítség kellett a bevonuláshoz - Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-14 17:54:57
Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 29 személyt állítottak elõ, köztük 15 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendõrök 2015. március 12-én 11 órakor Debrecenben, a Kossuth utcán igazoltattak egy gyanúsan viselkedõ férfit. A járõrök megállapították, hogy a 41 éves N. Zsolt ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg jogerõs szabadságvesztés büntetésének letöltését. A helyi lakost a rendõrök elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A vámospércsi rendõrök 2015. március 12-én 21 óra 15 perckor az egyik fülöpi családi ház elõtt igazoltatták J. Erzsébetet, akit a Debreceni Járásbíróság lopás bûntett elkövetése miatt körözött. A járõrök a 34 éves helyi lakost elfogták és elõállították a Vámospércsi Rendõrõrsre, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!