2020. május 29. Péntek, Magdolna.
 
Talicskával tolták át a hûtõketForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-16 18:38:05
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik elloptak két hûtõt egy balmazújvárosi családi ház garázsából.

A nyomozás adatai egy férfi 2014. október 11-én 12 óra 30 perc körüli idõben telefonon tett bejelentést a rendõrségre arról, hogy a Balmazújváros, Zrínyi Miklós utcai családi háza garázsába ismeretlen tettesek betörtek és onnan eltulajdonítottak két hûtõt. A tulajdonos a rendõröknek elmondta, hogy az épülõ háza garázsából – ahol több mûszaki cikket is tárol – hiányzik egy borhûtõ és egy hûtõszekrény.

A rendõrök a helyszínen és a környezõ utcákban adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettesek azonosítása és felkutatása érdekében.

A beszerzett adatok alapján a nyomozók 2015. február 18-án a sértett házától pár száz méterre házkutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított hûtõket. A rendõrök a 27 éves M. Andrást és társát, a 18 éves E. Tamást elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállították a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két férfit, akik a bûncselekmény elkövetését beismerték. A terheltek vallomásukban elmondták, hogy a sértett garázsában két hûtõt felpakoltak egy talicskára és azokat átvitték M. András közelben lévõ lakhelyének garázsába.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság a helyi lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!