2024. április 23. Kedd, Béla.
 
40 zsák mûtrágyaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-16 19:12:02
A hosszúpályi rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték a nyomozást azzal a két 57 éves férfival szemben, akik a gyanú szerint a rájuk bízott mûtrágya egy részét eladták.

A Debreceni Rendõrkapitányság Hosszúpályi Rendõrõrse sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást M. Zoltánnal és M. Andrással szemben.

A nyomozás adatai szerint egy mikepércsi mezõgazdasági cég vezetõje 2015. február 21-én 12 órakor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy két alkalmazottja a teherautójáról Mikepércs, Nagyváradi úton egy kisteherautóra több zsák pétisót átpakolt, amit vélhetõen eladtak.

A rendõrök a helyszínre mentek, ahol elfogták és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Hosszúpályi Rendõrõrsre elõállították M. Zoltánt és M. Andrást. A nyomozók a mikepércsi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek beismerõ vallomást tettek.

A megalapozott gyanú szerint a férfiak a telephelyen felpakoltak a cég teherautójára körülbelül 240 zsák pétisót, amelyek tartalmát Mikepércs, Nagyváradi út melletti vetõföldön kellett volna szétszórniuk, azonban abból útközben 40 zsákkal eladtak egy helyi lakosnak.

A gyanúsítottak által eladott mûtrágyát a rendõrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Debreceni Rendõrkapitányság Hosszúpályi Rendõrõrse a terheltekkel szemben folytatott nyomozást 2015. március 10-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!