2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Elfogatóparancs volt ellenükForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-17 08:52:03
Egy nap alatt három körözött férfit fogtak el a rendõrök Hajdú-Bihar megyében.

A Nyíradonyi Rendõrõrs járõrei 2015. március 15-én 17 óra 15 perckor Nyíradonyban, a Rákóczi utcán ellenõriztek egy helyi lakost. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 23 éves férfi ellen a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki garázdaság bûntett elkövetése miatt. A rendõrök a férfit a Nyíradonyi Rendõrõrsre elõállították, majd õrizetbe vették.

A biharkeresztesi járõrök 2015. március 15-én 19 óra 30 perc körüli idõben ellenõriztek egy moldáv állampolgárt, aki kilépésre jelentkezett az Ártándi határátkelõhelyen. A rendõrök megállapították a 45 éves férfiról, hogy ellene az ORFK NEBEK Interpol Magyar Nemzeti Iroda elfogatóparancsot bocsátott ki. A járõrök a férfit a Biharkeresztesi Rendõrõrsre elõállították, ahol õrizetbe vették.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság járõrei 2015. március 15-én 20 óra 30 perckor Hajdúszovát belterületén igazoltattak egy helyi lakost. A rendõrök megállapították, hogy a 26 éves férfi ellen a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki csalás vétség elkövetése miatt. A rendõrök a férfit a városi rendõrkapitányságra elõállították, majd õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!