2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Amíg templomban ült, megfújták a biciklijétForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-17 19:26:47
A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 27 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint Létavértesen, az egyik templom kerékpártárolójából ellopott egy biciklit.

A Debreceni Rendõrkapitányság Létavértesi Rendõrõrse lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Sándorral szemben.

A nyomozás adatai szerint egy 38 éves nõ 2015. február 15-én 10 óra 30 perc körüli idõben az egyik létavértesi templom mellett található kerékpártárolóban lelakatolta a biciklijét, majd bement a templomba. A mise végén a sértett hiába kereste a kerékpárját, arról a lakatot ismeretlen tettes levágta és a kétkerekût ellopta. Az esetrõl a nõ telefonon értesítette a Létavértesi Rendõrõrs munkatársait, akik a helyszínen és a környezõ utcákban adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, majd a kapott személyleírás alapján igazoltattak egy 27 éves férfit. A rendõrök a helyi lakost bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a rendõrõrsre elõállították, ahol a nyomozók B. Sándort gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bûncselekmény elkövetését beismerte.

A Debreceni Rendõrkapitányság Létavértesi Rendõrõrse a terhelttel szemben folytatott nyomozást 2015. március 11-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!