2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Megléptek egy kocsival BakonszegenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-18 08:16:31
Végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést kér a Berettyóújfalui Járási Ügyészség arra a 41 éves férfira, aki januárban egy ittas éjszaka után engedély nélkül éjszakázott egy bakonszegi udvaron parkoló autóban, majd reggel már munkába is a „szerzeménnyel” ment…

A vádhatóság hétfõi közlése szerint a büntetlen férfi kihasználta, hogy a tulajdonos az autóban hagyta az indítókulcsot, s anélkül, hogy a lakóházban tartózkodók észrevették volna, kigördült az udvarról. Munkahelyére menet a falu külterületén élelmiszert és italt vásárolt, összesen 15 kilométert tett meg enyhe fokban ittasan, jogosítvány nélkül. A tulajdonos magánindítványában kérte, hogy a vádlottat az elkerített udvarra történt behatolás és a kocsiban töltött éjszaka miatt is marasztalják el.

Az ügyészség végül magánlaksértés bûntette, jármû önkényes elvétele és ittas jármûvezetés miatt emelt vádat; a felfüggesztett szabadságvesztés indítványa mellett eltiltaná a férfit a közúti jármûvezetéstõl és megtéríttetné vele az autókázással okozott kárt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!