2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
A hétvégén is folytatódik a meleg, tavaszias idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-21 08:14:25
A hétvégén is folytatódik a napsütéses, meleg, tavaszias idõ. Akár 17 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint pénteken napos idõre lehet számítani, csapadék nem várható. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 5 és plusz 1 fok között alakul, de északkeleten néhol hidegebb lesz. A legmagasabb hõmérséklet 13 fok körül várható.

Szombaton is napos, csapadékmentes idõ várható, de estétõl északnyugat felõl növekedni kezd a felhõzet. A Dél-Dunántúlon a szél is megerõsödik. A leghidegebb órákban mínusz 3 és plusz 2 fok közötti hõmérséklet valószínû. Nappal 13-17 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap eleinte többnyire erõsen felhõs lesz az ég, de a déli óráktól észak felõl gyorsan csökken a felhõzet. Fõként északon és nyugaton fordulhat elõ zápor. Az Észak-Alföldön és a Nyugat-Dunántúlon erõs lehet a szél. A minimumhõmérséklet mínusz 1 és plusz 6, a maximumhõmérséklet 8-14 fok között alakul - olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!