2024. április 24. Szerda, György.
 
Nem indul különvonat a Loki BL-meccséreForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-23 15:10:05
Nem indítanak vonatot a DVSC keddi BL-mérkõzésére. Nézze meg a javasolt autós útvonalat!

November 24-én 20.45 órától kerül sor Budapesten a Puskás Ferenc Stadionban a DVSC-TEVA- Liverpool FC Bajnokok Ligája labdarúgó mérkõzésre.

A Debreceni Rendõrkapitányság felhívja a mérkõzésre utazni szándékozó debreceniek figyelmét arra a tényre, hogy Debrecenbõl a mérkõzésre külön vonat nem indul.

A személygépkocsival utazókat - akik száma az elõzetes becslések alapkán kb. 20.000-re tehetõ - kérjük, hogy utazásukhoz az M3-as autópályát vegyék igénybe, mivel innen tudják a legkönnyebben, leggyorsabban, illetve a legbiztonságosabban megközelíteni Budapestet, majd a bevezetõ útszakasztól a stadiont.

Felhívjuk a figyelmet a ködös, erõs idõjárás okozta közúti veszélyre, így kérünk mindenkit, hogy a megszokottnál korábban induljon el, hogy lassabb, idõjárásnak megfelelõ sebességet választva épségben érjen fel Budapestre.

Javasolt budapesti útvonal:

M3 autópálya – Hungária krt – Kerepesi út – Dózsa György út.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Kerepesi út-Dózsa György utcai keresztezõdésben a forgalom irányítását rendõrök fogják végezni, akik az októberi BL mérkõzéshez hasonlóan csak azokat a gépkocsikat engedik behajtani a Dózsa György útra, akik a mérkõzésre érvényes belépõjeggyel rendelkeznek!


A szervezõk a beléptetõ kapukat 18.45 órakor már kinyitják, így a torlódások elkerülése érdekében felkérünk mindenkit, hogy igyekezzen mihamarabb megérkezni a stadionhoz.

További információkat – térképes útbaigazításokat - találhatnak a DVSC és a Rendõrség internetes oldalain, így kérjük, hogy elindulás elõtt látogassák meg a honlapjaikat (police,dvsc).

Végezetül ismételten felhívjuk figyelmüket az esõs, ködös idõjárásból fakadó rossz látási viszonyokra, illetve a téli idõszámításból eredõ sötétségre, mint fokozott balesetveszély forrásokra, így kérünk mindenkit, aki a mérkõzést követõen volán mögé ül, hogy az út- és látási viszonyokhoz igazodva kellõen óvatosan vezessen haza Debrecenbe.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!