2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Ciki: nyaralós fotókat tett a netre, táppénzen voltForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-23 15:32:53
A nõ nem tudta, hogy magánbiztosítója is figyeli a közösségi oldalt.

Pórul járt egy betegszabadságon lévõ kanadai asszony, mert feltette a Facebookra a nyaraláson készült fényképeit, például azt, amelyen bikiniben, mosolygósan, vagyis makkegészségesen látni a tengerparton.

A nõ nem tudta, hogy magánbiztosítója is figyeli a közösségi oldalt, így amikor meglátták a fotókat, azonnal megvonták tõle a táppénzt.

A 29 éves Nathalie Blanchard az IBM kanadai Bromontban lévõ leányvállalatánál dolgozik. Több mint egy évvel ezelõtt ment betegállományba, mivel orvosi papírokkal igazolta, hogy súlyos depresszióban szenved. Magánbiztosítója, a Manulife az igazolás illetve a szerzõdés alapján havonta utalt át neki pénzt. Az asszony azt mesélte a CBS tévének adott interjújában, hogy egyszer csak nem jött az utalás, és amikor telefonon megkérdezte a biztosítót, hogy mi történt, azt a választ kapta: "a Facebook tanúsága szerint munkára kész már."

A nõ elmesélte, hogy a biztosító több képérõl is beszámolt. A tengerparti mellett arról is, amely egy Chippendale-szórakozóhelyen vagyis férfisztriptíz-bárban készült róla - ezen nagy vidáman élvezi a látványt a születésnapi ünnepségén. A biztosító egyértelmûen közölte a fotók alapján: aki ilyen helyeken, ennyire jókedvûen múlatja az idõt, az nem lehet depressziós, tehát nincs több táppénz. A Manulife a CBS megkeresésére elismerte, hogy ügyfeleirõl az interneten keresztül is szereznek rendszeresen információkat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!