2024. április 24. Szerda, György.
 
Ismeretlenek szétdúlták a baleseti emlékhelyetForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-24 19:28:54
Ismeretlen tettesek tönkretették a Faraktár utca elején található kis emlékhelyet, melyet egy 2002-ben bekövetkezett tragikus baleset után alakítottak ki.

Akkoriban országosan is nagy visszhangja volt az esetnek, amikor egy friss jogosítvánnyal rendelkezõ, 19 éves fiatalember személyautójával két kisgyermeket gázolt halálra.

A sofõr nagy sebességgel a Faraktár utcai felüljáró felõl haladt a belváros, a Kossuth utca felé, amikor a Baross Gábor utca közelében a közúton áthaladó anyuka és három kisgyermek közé hajtott. A babakocsiban ülõ csecsemõnek és az édesanyának nem esett baja, de két, ötéves kisfiú meghalt. Ennek a balesetnek az emlékhelyét dúlták fel most a vandálok.


A fakeresztet kihúzták a földbõl, a koszorúkat, virágokat, mécseseket szétdobálták, elrugdosták. Megtudtuk, hogy a rendõrségre senki nem tett be-, vagy feljelentést az ügyben. Ugyanakkor az emlékhely létesítéséhez az utat kezelõ önkormányzattól engedélyt sem kértek. Kegyeleti okokból a terület rendezésérõl a polgármesteri hivatal a késõbbiekben gondoskodik – közölte a helyhatóság illetékese.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!