2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Bûnbocsánat, köpés, kárörvendõ röhögésForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-26 16:34:11
Bocsánatot kért a tolvaj és megtérítette a kárt, így a közvetítõi eljárás eredményeként megszüntették az ellene zajló büntetõeljárást – tájékoztatta portálunkat  dr. Pocsai Edit megyei fõügyész.

A 37 éves kabai bûnelkövetõ ellen a Püspökladányi Járási Ügyészség kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt folytatott eljárást, miután a tavaly októberben a település egyik kocsmájában – kihasználva, hogy áldozatának el kellextt hagynia egy idõre a helyiséget – elemelte a pultos pénztárcáját 94 ezer forinttal (a bevétel is benne volt). A büntetlen elõéletû tettes másnap az italmérésben visszaadott 67 ezer forintot, majd még valamennyit (mintegy 26 ezer forint így is hiányzott).

A Püspökladányi Járási Ügyészség – az elkövetõ és a sértett egyetértésével – az ügyet közvetítõi eljárásra utalta, s a feleknek végül sikerült megegyezni.
Nekifutásból mellbe

Egy 17 éves álmosdi fiatalembernek súlyos testi sértés bûntette miatt kell felelnie. A vádlott tavaly õsszel két barátjával élcelõdött egy ismerõsükön, miután leengedték annak bicikligumiját. Még nagyobb nevetés tört ki, amikor a kerékpáros tinédzser felpumpálta volna a kerekét, ám az kidurrant. Az áldozat mérgében leköpte a vádlottat, aki erre nekifutásból mellkason rúgta, majd tovább bántalmazta (a sértettnek állcsontja tört). A vádhatóság próbaidõre felfüggesztett fogházbüntetéssel sújtaná a támadót.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!