2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Bokrok közzé rejtette zsákmányátForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-26 17:28:10
A püspökladányi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást egy asszony ellen, aki a megalapozott gyanú szerint háztartási cikkeket lopott Sárrétudvariban.

A püspökladányi rendõrök 2014. november 11-én 21 óra 30 perckor Sárrétudvariban, a Zrínyi utcán észrevettek egy nõt, aki táskákkal felpakolva ment az utcán, majd amikor a rendõröket meglátta, a csomagokat a bokrok közzé rejtette. A járõrök az 51 éves helyi lakost igazoltatták és megállapították, hogy az intézkedést megelõzõen bemászott egy az utcában található lakatlan ház udvarára, majd betörte a ház ajtóüvegét és onnan különbözõ háztartási cikkeket tulajdonított el. A rendõrök az elrejtett tárgyakat a lakóház elõtt lévõ bokros területen megtalálták és lefoglalták, majd B. Józsefnét elfogták és elõállították a Püspökladányi Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták.

Fotó: police.hu ©

A Püspökladányi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a terhelttel szemben a lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat a vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!