2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Napsütésre, de esõre, szélre is számítani kell a hétvégénForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-28 11:03:04
A hétvégén is többfelé kisüthet a nap, de emellett esõre is számítani kell. Emellett erõs, helyenként viharos lesz a szél. Néhány fokkal mérséklõdik a meleg: eleinte néhol még akár 21 Celsius-fok is lehet, de a hét végére néhol csak 9 fokig emelkedik a hõmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Az országos, középtávú elõrejelzés szerint pénteken többnyire erõsen felhõs lesz az ég, délelõtt a Tiszántúlon süthet ki hosszabb idõre a nap. Több helyen valószínû esõ, zápor, délután keleten néhol zivatar is lehet. A szél megerõsödik, a Dunántúlon gyakran viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hõmérséklet 5 és 10, a legmagasabb hõmérséklet a Dunántúlon 10 és 14, keleten még 15 és 21 fok között valószínû.

Szombaton a többórás napsütés mellett néhol lehetnek futó záporok. Keleten is többfelé várható esõ. Ekkor is megerõsödik, több helyen viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 4 és 9 fok között, napközben 9 és 14 fok között alakul a hõmérséklet.

Vasárnap néhány órás napsütés várható. Többfelé erõs lesz a szél, elszórtan valószínû esõ, záporesõ. A minimumhõmérséklet 0 és plusz 5, a maximumhõmérséklet 9 és 14 fok között alakul – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!