2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Késsel támadt a rendõrökre egy férfi PüspökladánybanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-29 15:04:21
Késsel rontott a rendõrökre egy férfi pénteken Püspökladányban, a támadót õrizetbe vették – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

A rendõröket egy férfi délben telefonon értesítette arról, hogy a Nagy Sándor utcában az egyik szomszédja megtámadott egy férfit.
A helyszínre érkezõ járõrök megállapították: K. Sándor összeveszett a szomszédjával, akinek az udvarába köveket dobott át, betörve a sértett autójának ablakát.

A férfi a rendõröket egy késsel megtámadta, megfenyegette, majd bezárkózott a házába, ahonnan nem akart kijönni. A helyi lakost a megyei fõkapitányság és a Terrorelhárítási Központ (TEK) tárgyalói próbálták megnyugtatni, de õ továbbra sem volt hajlandó az épületbõl elõjönni.
Mielõtt a TEK mûveleti egysége bement a házba, az 57 éves férfi késsel a kezében kirontott és rátámadt a vele szemben intézkedõkre. A rendõrök elfogták a dühöngõ férfit, elvették tõle a kést, majd a támadót a mentõk rendõri biztosítás mellett kórházba vitték.

K. Sándort a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették, ellene garázdaság, illetve hivatalos személy elleni erõszak bûntett gyanúja miatt indítottak eljárást – zárul a rendõrség közleménye.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!