2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Csaknem az egész országban viharos szél várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-03-30 10:16:03
Négy megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat az erõs szél veszélye miatt.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Nógrád, Heves, Békés és Csongrád megye kivételével az ország egész területén elsõfokú figyelmeztetés van érvényben.

Azt írták: szombat reggel, délelõtt akár egy-egy 75-85 kilométer/órás széllökésre is számítani lehet. Az északnyugati, északi szelet a Dunántúlon, az északi, északkeleti szelet az északkeleti országrészben a nap folyamán is viharos (60-75 kilométer/órás) széllökések kísérik. Estére, késõ estére mérséklõdhet a légmozgás.

Az elõrejelzés szerint szombaton a Dunántúlon többórás napsütésre lehet számítani, legfeljebb néhol lehet futó zápor. Másutt kezdetben túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé várható esõ, zápor, majd délután szakadozni kezd a felhõzet, és fokozatosan megszûnik a csapadék. A legmagasabb nappali hõmérséklet 10-14 Celsius-fok között alakul. Késõ estére 4-9 fok közé hûl le a levegõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!