2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Elvitték a kaputForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-05 06:46:53
A hajdúböszörményi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két helyi lakossal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint fémkaput loptak el.

Egy helyi férfi tett feljelentést a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságon az ügyben. 2014 decemberében a hajdúböszörményi Liszt Ferenc utcában található sorház udvaráról egy fémkaput tulajdonítottak el ismeretlen tettesek. A rendõrök a feljelentést követõen adatgyûjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, amelynek alapján azonosították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Magdolnát és társát, M. Krisztiánt. A járõrök a 40 éves nõt és a 27 éves férfit elfogták, majd elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták õket. A helyi lakosok a bûncselekmény elkövetését elismerték.

A lopás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!