2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Szerszámokat vitt elForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-15 14:17:30
A hajdúhadházi rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint egy hétvégi házból szerszámokat vitt el.

Egy férfi 2015. március 8-án 8 óra 38 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy Hajdúhadházon, egy Petõfi utcai hétvégi házból ismeretlen tettes szerszámokat vitt el. A helyszínre érkezõ rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként 2015. március 18-án 10 óra 30 perc körüli idõben hajdúhadházi otthonában elfogták R. Lászlót, akit bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 18 éves férfi beismerte a bûncselekmény elkövetését.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság a férfi ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!