2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Jobbik–nem a bõvítendõ helyi menekülttáborraForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-18 10:36:18
A Jobbik önkormányzati képviselõi, Herpergel Róbert és Ágoston Tibor arra kíváncsiak, hogy a Fidesz szerint „hány menekültet bír el Debrecen”, illetve, hogyan szolgálja a debreceniek érdekét a menekülttábor immáron nyilvános bõvítési terve.

Herpergel Róbert ismertette: a Közbeszerzési Hatóság honlapjára felkerült egy hirdetmény, ami a bicskei és debreceni menekülttáborok egyértelmû bõvítésérõl szól annak ellenére, hogy õ korábban már érdeklõdött a közgyûlésben a polgármestertõl. Igaz, kérdésében nem bõvítésre, hanem újabb menekülttábor nyitására utalt, amire a válasz akkor nemleges volt. Ágoston Tibor közölte: az utóbbi években nyilvánvalóvá vált, hogy a Jobbik az egyetlen párt, amely keményen lép föl a sok esetben bûnözésre hajló bevándorlókkal szemben.

Hozzáfûzte: bár a Fidesz harcias menekültkontrollt igyekezett hirdetni felszólalásaival, ennek a harciasságnak a Belügyminisztérium máig érvényben lévõ rendelete az önkormányzatok felé és a debreceni tábor tervezett bõvítése ellentmondani látszik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!