2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Elkészült az ország randitérképe!Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-04-23 08:08:06
Kíváncsi rá, hogy az ország mely részeibõl keresnek a legtöbben társat az internet segítségével? Azt gondolja, hogy mindez összefügg azzal, hogy adott megyében egyébként milyen az internet használat elterjedtsége? Csak részben.

A Randivonal.hu legfrissebb kutatásából kiderült, hogy a legnagyobb arányban Budapesten keresnek társat az egyedülállók, de igen magas a társkeresõk száma az észak-nyugati országrészben és a déli, dél-keleti megyékben is (Csongrád és Baranya). Hajdú-Bihar és Fejér megyékbõl többen keresnek társat, mint az internet penetráció alapján gondolnánk. Az ott élõ egyedülállók tehát jóval aktívabbak a társkeresõ oldalakon, mint az ország más részében élõ internetezõk.

„A fõvárosi társkeresõk aránya több mint kétszer magasabb az országos átlagnál, összesen 90 ezren keresik online is a társukat Budapesten. Ez éves szinten is jelentõs növekedést mutat, ugyanis 15 ezerrel több fõvárosi egyedülálló használja aktívan a Randivonalat idén, mint 2014-ben” – árulta el Móczár Rudolf, a társkeresõ oldalt üzemeltetõ Dating Central Europe Zrt. marketing és ügyfélszolgálati vezetõje. És hogy mennyire magas ez a szám? Budapesten minden huszadik lakos társkeresõzött az elmúlt negyedévben. Összességében majdnem annyian, mint Székesfehérvár teljes lakossága.

- Marosi Kata, marketingkommunikációs munkatárs, Dating Central Europe Zrt. -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!