2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
A zsebbe édesség, a táskába ruha került – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-03 10:04:40
Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos, míg 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, közülük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 19 személyt állítottak elõ, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy biztonsági õr telefonon tett bejelentést 2015. április 30-án 18 óra körüli idõben a rendõrség ügyeletére arról, hogy egy Kishatár úti áruházban lopáson értek tetten egy nõt, akit visszatartanak. A helyszínre érkezõ járõrök megállapították, hogy a 41 éves nõ a zsebébe édességet, a táskájába pedig ruházati termékeket rejtett, majd az üzletbõl fizetés nélkül akart távozni. A rendõrök a helyi lakost elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!