2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Kinyitnak a strandok, az árak a legtöbb helyen nem változtakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-03 10:12:59
Május elsején megkezdõdik a strandszezon: a Dagály és Palatinus már várja a vendégeket, a többi strand egy hónap múlva nyit ki – mondta a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt. marketingigazgatója az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Czinege Szilvia arról is beszélt, hogy a jegyárak a legtöbb helyen nem változtak, egy-két helyen emelkedtek a napi belépõk árai, a Csillaghegyi strandon pedig megtartják idén is a tavaly bevezetett 900 forintos családi belépõt.

Az árak meghatározásakor fontos szempont volt, hogy mindenki eljuthasson a strandokra és a veszélyes bányatavak helyett a biztonságos strandfürdõzést válasszák az emberek. A családoknak nagyon fontos, hogy biztonságban tudják a gyerekeket, és erre a strandok kiválóan alkalmasak – jegyezte meg.

Czinege Szilvia hozzátette: idén is számtalan kedvezménnyel várják a strandolókat, például folytatódik az a program, amelyben a legjobban tanuló általános iskolásokat ingyenes strandbelépõvel lepik meg. Ehhez az akcióhoz idén csatlakozott a Fõvárosi Nagycirkusz is, így a strandbelépõ mellé egy cirkuszi belépõt is kapnak a kitûnõ tanulók.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!