2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Fõleg a munkaszünetet ünnepeltékForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-03 11:18:53
A települések retro majálissal csalogattak a rendezvényeikre.

A Hajdúszovát Jövõjéért Egyesület és Hajdúszovát Község Önkormányzata a Diószegi Lajos Általános Iskola udvarára várta a családokat pénteken. Aki tehette, rajtvonalhoz állt, és részt vett a családi sorversenyekben.
Délig táncosok és zenészek fellépése szórakoztatta az érdeklõdõket, majd Váradi Jenõ polgármester köszöntõje hangzott el. A déli nótamûsort Cseh Lajos és Nagy József szolgáltatta, majd majális szépét választottak, és kihirdették a fõzõverseny eredményét. Délután helyi és környékbeli kulturális csoportok álltak színpadra, este pedig a Megafon Zenekar mulatós mûsora következett.
Erõs emberek

Ebesen a mozgás jegyében majálisoznak: reggel 9-tõl Tatarek Rezsõvel mozoghattak együtt az ebesiek, majd kezdetét vette az I. Ebesi Hajdú Vitéz Kupa, az igazán erõs emberek versenye. A nap folyamán az önkormányzat, az Ebesi Sportbarátok Egyesülete, valamint a szoboszlói Herkules Gym együttmûködésével ünnepi futóverseny, kerékpáros ügyességi verseny, görkorcsolya és gördeszka ügyességi verseny várt, a rendezvény ideje alatt pedig sajt- és borkóstolót tartottak.
Egyéves a stadion

Hamar eljött: már egyéves a Nagyerdei Stadion, a 2014. május 1-jei kapunyitást ünnepelte az intézmény az idei majálison. A kétnapos nagyerdei rendezvény elsõ napján, pénteken elsõsorban gyerekeknek szánt programokkal várta a vendégeket a DVSC és a Nagyerdei Stadion.

A születésnapon, a munka ünnepén délelõtt nyitott a családi terasz, ahol elsõként a Csicseri és Borsó zenekar koncertjét hallgathatták az érdeklõdõk. Késõbb játszópark, zene, állatsimogató és csacsifogat várt a forgatagban.
A Nagyerdei Stadion több száz szeletes tortáját délután vágták fel, s osztották szét az ünneplõ közönség között. Ezt követõen a magyar hagyományok ápolásáról nevezetes Fehérlófia Egyesület látványos bemutatója zárta a napot.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!