2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Jótékonysági dizájnárverés és vásár az Igazgyöngy Alapítvány javáraForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-04 10:47:43
Jótékonysági Design Aid vásárral egybekötött árverést tartanak az Igazgyöngy Alapítvány javára csütörtökön Budapesten a Magnet Közösségi Házban.

Az Igazgyöngy Alapítvány hátrányos helyzetû gyerekek oktatásával és integrációjával foglalkozik Berettyóújfalu térségben. A Design Aid rendezvény célja, hogy a nehéz anyagi helyzetbe került alapítványt megsegítse – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban. A szervezõk felhívták a figyelmet arra, hogy az alapítvány mûködése a BudaCash-botrány miatt került veszélybe, ezért van szükség a segítségre.




Az eseményen 50 magyar tervezõ és mûvész, valamint rehabilitációs mûhelyek által felajánlott munkákat kínálnak az adakozni vágyóknak. Mások mellett Rutkai Borinak, a Romani Designnak, Tarr Hajnalkának, az autisták által tervezett kendõprojekt kitalálójának, Wild Juditnak, Ujj Zsuzsinak, Mester Borinak, Szemzõ Zsófinak és Horányi Juli jelmez- és díszlettervezõnek a munkái szerepelnek az árverési anyagban. A felajánlott tárgyak között van két olyan táska is, amelyet az Igazgyöngy Alapítványban alkotó gyerekek tervezetek, és az anyukák gobelin hímzéssel díszítettek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!