2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Heti horoszkóp 2009. november 30. – december 07.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-12-01 14:39:01
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg Nálunk Heti horoszkópját....
2009. november 30. – december 07.
Kedves Bak!
Energikusan indul a heted. Tele leszel energiával, és közben nyugodt tudsz maradni. Nagy feladatokat vállalj el! Most nem lesz akadály elõtted. A szerdai telihold sem tud megállítani. Ekkor az egészséged megõrzésére koncentrálj! Legyél többet a friss levegõn, és tanulj meg egy légzõgyakorlatot! Ha az idõjárás engedi, akkor ezt végezd kinn a szabadban! Késõbb legyél óvatos, mert kínzó viszály alakulhat ki! Szinte biztos, hogy valaki meg fog sérülni, ezért jobb lenne ez elõl kitérni. A hétvégén menj társaságba, és beszélgess minél többet! Sok fontos információhoz juthatsz, és emellett te is kimondhatsz valamit, ami új megvilágításba helyez pár dolgot. Vedd ezt komolyan!
Kedves Vízöntõ!
Már a hét legeleje nagy feszültségeket rejt. Vigyázz magadra és a fontos kapcsolataidra! A vita nem vezet sehova. Indulatok nélkül, de az érzések felvállalásával lehet célt érni. A szerdai telihold segíthet, mert ötleteket és kreatív megoldást hozhat. Ekkor könnyebben ki tudsz mondani olyasmit, ami eddig nem talált utat. Élj az adódó lehetõséggel, és beszélgess az érintettel! Késõbb az egészségeddel törõdj! A tél közeledtével fel kell készítened a szervezetedet. Egyél több nyers ételt, mert ezek tartalmaznak olyan vitaminokat és enzimeket, amelyek a hõkezelés során elpusztulnak! A hétvégén legyél a barátaiddal! Õk valódi támogató, elfogadó közeget jelentenek számodra…
Kedves Halak!
Vitákkal terhesen indul a hét a számodra. A legjobb lenne, ha nem vennéd fel a kesztyût. Fõleg a bokszkesztyût. Ez a feszültség a szerda reggeli teliholddal csúcsosodik ki. Ekkor a magánéleted és a hivatásod között leszel kifeszítve, de csak ha így éled meg. Bölcsebb lenne, ha nem katasztrófaként élnéd meg, hogy van munkád és családod is! Ha így teszel, akkor nyomtalanul elmúlik ez a pár nehéz nap. Utána sokkal jobb hangulatban leszel, sõt gyökeres változást tapasztalhatsz magadban. Másképp fogod nézni az életedet. Rájössz, hogy nincsenek problémák, csak feladatok. A hétvégén is remek formában leszel. Lubickolj az élet bõségében! Értékeld és élvezd a sors ajándékait!
Kedves Kos!
Szinte egész héten vigyáznod kell valamire, ill. valakire. A hét elején a pénzedre, a kiadásaidra és az értékeidre ügyelj! Figyelj arra, hogy mit veszel! Nézd meg a szavatosságát, mielõtt kifizeted! Ne tedd le a pénztárcádat sehova, és fogd a táskádat szorosan! A hét közepén óvatosan fogalmazz! Könnyen megbánthatsz valakit, ha meggondolatlanul mondasz ki valamit. Nem mentség, ha igazad van. Igyekezz tekintettel lenni a másik érzéseire! Nem lehet célod a viszály. Késõbb a párod, ill. a családod lesz túlérzékeny. Legyél velük türelmes és elnézõ! Ha ezen túljutsz, akkor a hétvégéd remek lesz. Nyugodtan add át magad a kikapcsolódásnak! Menj szórakozni, táncolni, bulizni!
Kedves Bika!
Vigyázz magadra, mert a hét elején elég ingerlékeny leszel! Elõször a családod, majd a kollégáid bánthatnak meg, de csak ha hagyod. Ne vegyél személyes támadásnak minden megjegyzést, vagy ha valami sért, akkor szólj! Ha nem jelzed, akkor nem fogják tudni, hogy az nem esik jól neked. A szerda reggeli telihold arra figyelmeztet, hogy vigyázz a pénzedre! Mivel más nem vigyázhat helyetted, neked kell megtenned. Lehetõleg ne adj és ne kérj kölcsön! Késõbb az egészségedre kell ügyelned. Öltözz rétegesen, igyál meleg teát, és moss gyakran kezet! Hétvégén foglalkozz kicsit az otthonoddal! Mivel fogyó hold lesz, könnyebb takarítani és selejtezni. Ne várj karácsonyig ezekkel…
Kedves Ikrek!
Feszülten és türelmetlenül kezdheted a hetet. Most szó szerint utálatos lesz a hétfõ. Ne bosszankodj! Csak magaddal tolsz ki. Legyél laza, és mindent csinálj derûsen! Szerencsére ez a nyûgös idõszakod nem tart sokáig. Hamarosan ismét önmagad lehetsz: az a csicsergõs, közvetlen ember, aki rendkívül népszerû. A szerda reggeli telihold vitát jelez. Ha van párod, akkor vele, ha nincs, akkor valaki mással. Most jobb, ha csendben maradsz. Ne engedd, hogy egy egyszerû nézeteltérésbõl veszekedés legyen! Késõbb a pénzedre vigyázz! Egyrészt ne költs semmi feleslegesre, másrészt ne hagyd nyitva a táskádat! A hétvégén menj kirándulni, sportolni, sétálni! Legyél aktív, és mozogj!
Kedves Rák!
A hét elején vigyázz minden barátodra! Törékennyé válhat bármelyik kapcsolatod. Sem pénz, sem egyéb érdekek ne állhassanak közétek! Legyél éber és józan, így megelõzheted a bajt. Szerencsére a szerdai telihold nem fog rosszul érinteni, de a környezetedben lehetnek olyanok, akik fokozottan ingerlékenyek lesznek. Szelíden csitítsd le az indulatokat! Késõbb a saját hangulatodra is rányomhatja a bélyegét a sok feszültség. Ha érzed, hogy egyre idegesebb kezdesz lenni, akkor menj ki a friss levegõre! Sétálj lassan, vegyél pár mély lélegzetet, utána igyál a szokásosnál több folyadékot! A hétvégén egy fontos beszélgetés vár rád. Figyelj jól, mert sorsfordító lehet, amit most megtudsz!
Kedves Oroszlán!
A saját érdeked, hogy ne vessz össze a hét legelején a fõnököddel. Vedd észre, hogy magad alatt vágod a fát, ha szembeszállsz vele! Sokkal bölcsebb, ha kitérsz elõle, ill. ráhagyod a dolgot. Késõbb lesz majd módod kifejteni az ellenvéleményedet. Ne most tedd! A szerdai telihold tettekre sarkall. Olyan ötleted támadhat, amelyet érdemes azonnal megvalósítanod, vagy legalább kezdd el a segítõket magad köré gyûjteni! Aztán megint az egészségedre és a testi épségedre kell ügyelned. Legyél óvatos és körültekintõ a közlekedésben és minden mozgásban! A hétvégén kitûnõ lesz a hangulatod és a közérzeted. Érdemes lenne ebben a jó formában kigondolni, hogy legyen a karácsony…
Kedves Szûz!
Jól indul a heted, annak ellenére, hogy több problémával találod magad szemben, de ezek sem akadályozhatnak abban, hogy tedd a dolgod. Igazad van, ha nem veszed át mások nyûgösségét. Ezt a stratégiát használva a szerdai telihold sem okozhat gondot neked. Pedig aggódhatnál a magánéleted és/vagy a hivatásod miatt, de ettõl nem fog megoldódni semmi. Késõbb megint a pénz beosztása okozhat fejtörést. Ne szegje kedved, hogy most nem könnyû a helyzet! Senkinek sem az. Hétvégén pihenj! Megérdemled. Olyan programot válassz, amely megnyugtat! Pl. sétálj vagy kertészkedj! Csak oda menj vendégségbe, ahol békés a hangulat! Ha elõre tudod, hogy nem az, inkább mondd le!
Kedves Mérleg!
A hét elején lassú, nehézkes felfogású emberek akadályozhatnak a munkád végzésében. Próbáld megõrizni a nyugalmadat! Magyarázd el többször, vagy ha lehet, inkább csináld meg helyettük! A szerdai telihold inspirálóan fog hatni rád. Beszélj bátran és lelkesen! Meglátod, jó hatással leszel a környezetedre. Mostanában még nagyobb szükség van a lendületes stílusra. Felrázza az embereket, mert új célokat tûz ki, és értelmet ad a munkának. A hét vége elõtt vár még rád egy nehéz próba: úgy kell kezelned egy konfliktust, hogy ne maradj alul, de ne is keveredj vitába. Minden diplomáciai érzékedre szükséged lesz. Ez testhezálló feladatnak ígérkezik. Hétvégén kapcsolódj ki!
Kedves Skorpió!
Azzal indul a heted, hogy a párkapcsolatod vagy a párkeresésed és a hivatásod között kell választanod. Ez látszólagos konfliktus. Ha nem ugrasz rá, akkor továbbúszik, mint a felhõ az égen. Tedd ezt! A szerdai telihold pénzügyi vonatkozásban hozhat feszültséget. Ne lépd át a kereteidet! Ne csinálj adósságot! Amire most nincs pénzed, azt ne vedd meg, bármekkora is a kísértés. Lesz még leértékelés vagy más alkalom. Már másnapra kiderülhet, hogy nem is akkora „fogás” az a valami. A hétvégén utazz el, vagy menj társaságba! Gyûjts minél több információt és élményt! Nem baj, ha estére elfáradsz. Ezek a kalandok most teljesen feldobnak, és kicserélve kezdheted a jövõ hetet.
Kedves Nyilas!
Ne feszítsd túl a húrt semmilyen vonatkozásban! A hét elején az egészséged kerül veszélybe, ha kizsigereled a szervezetedet. Aludj többet, mozogj rendszeresen, és egyél nyers táplálékot! A fõtt kaja halott. Sok vitamin és enzim elbomlik a hõkezelés során. A szerdai telihold konfliktusveszélyt mutat. Ezt úgy kerülheted el, ha mindenkivel türelmes és elnézõ leszel. Ne vedd fel a kesztyût! Aztán át kell gondolnod a pénzügyi helyzetedet. Ha nem akarsz eladósodni, akkor gyökeresen új alapokra kell helyezned ezt a témát. Hétvégén remek hangulatban leszel. Jó lenne, ha aktívan, sporttal töltenéd a szabad idõdet. Minél többet mozogsz, annál több energiád lesz.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!