2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Leégett étel és számos rosszullétForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-04 11:39:36
A hétvégén a mentõk szolgálatban lévõ munkatársai szerencsére csak két balesetnél jártak: a 42-es úton két személyautó ütközött, vasárnap Debrecenben pedig egy autós gyalogost gázolt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Szerkesztõségünket idõ közben megkereste az elütött gyalogos, aki úgy tájékoztatott, hogy az autó vezetõje ittas volt a baleset idején. Felhívta a figyelmünket arra is, hogy õt magát gyalogosként a járdán gázolta el a gépkocsi, sérülése pedig a mentõk által közölt könnyebb helyett végül súlyosnak, azaz 8 napon túl gyógyulónak bizonyult.

Ezek az úgynevezett komolyabb esetek, viszont nem árt a mentõkrõl tudni, hogy egy 12 órás szolgálat alatt átlagban 150 (!) helyre riasztják õket szédülés, rosszullét, rovarcsípés, és sok egyéb miatt – így történt ez a hétvégén is.

A katasztrófavédelem munkatársai szombaton egy póznát kidöntõ autósnak segítettek a vontatásban, vasárnap pedig három eseményük volt.

Hajnalban Mikepércsen egy bojler füstölt, ahol csak szellõztetni kellett végül.

Létavértes és Bánk között kisbusz hajtott árokba , s bár három felnõtt és két gyermek volt az utas, sérülésmentesen megúszták, a tûzoltók áramtalanítást és vontatást végeztek.

Lakóház konyhabútora kapott lángra ételleégés miatt egy hajdúnánási házban, ugyan kihívták a tûzoltókat, de elég volt a családfõ poroltója – tudtuk meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!