2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Rablás a buszmegállóbanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-05 08:41:24
A 19 éves helyi lakos az egyik zsákai buszmegállóban rabolta ki áldozatát. A rendõrök a gyanúsítottat elfogták és õrizetbe vették.

Egy fiú várakozott a Zsáka, Deák Ferenc utcában található buszmegállóban 2015. május 1-jén 14 óra körüli idõben, amikor egy fiatal fiú leült mellé és cigarettát kért tõle. A tettes a fiút veréssel fenyegette meg, ha nem ad neki cigarettát. A 18 éves sértettet az ismeretlen fiú egyszer meg is ütötte, amelyet követõen kapott egy szál cigarettát. Ezután a terhelt a társaságában lévõ fiúnak is kért egy cigarettát, amit a sértett elõször nem akart teljesíteni, azonban a tettes a kérését úgy nyomatékosította, hogy ismét megütötte õt, amelyet követõen megkapta, amit akart.

A sértett ekkor gyorsan meg akarta nézni, hogy mennyi idõ múlva érkezik a busz, amivel Berettyóújfaluba utazott volna, ezért elõvette a zsebébõl a telefonját, közben azzal együtt véletlenül kirántott egy tízezer forintos bankjegyet. Az ismeretlen tettes a pénzt gyorsan felkapta a földrõl és a kabátja zsebébe tette, amit a sértett vissza akart szerezni. A rabló ezt nem hagyta, ezért a fiút megütötte és a földre lökte. A földrõl még fel tudott állni a sértett, akit azonban a tettes a közeli padra lökött, majd a helyszínrõl elmenekült.

A zsákai rendõrök a kapott személyleírás alapján azonnal megkezdték az adatgyûjtést és a tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében, amely eredményre vezetett. A beszerezett bizonyítékok a körzeti megbízottakat egy 19 éves helyi lakoshoz vezették, akit elfogtak és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra elõállítottak.

A nyomozók Gy. Ambrust gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a terhelttel szemben rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!