2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Fejszét, kalapácsot vitt elForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-07 18:36:48
A rendõrök egy hajdúböszörményi férfi ellen bíróság elé állítást javasolnak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy nõ tett feljelentést 2015. április 14-én 15 óra körüli idõben a városi rendõrkapitányságon arról, hogy egy héttel korábban hajdúböszörményi ingatlanának udvarára – miközben õ kerti munkákat végzett – engedélye nélkül bement egy ismeretlen férfi és szó nélkül elvitt egy fejszét és egy kalapácsot az udvarról. A nyomozók a kapott személyleírás alapján azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit, akit 2014. április 27-én 13 óra 20 perc körüli idõben otthonában elfogtak és elõállítottak a rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. B. Imre a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság az 56 éves férfi ellen a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!