2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Megállt, kiszállt és rúgottForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-07 18:51:47
A bíróság elé áll annak a gépjármûnek a sofõrje, aki a gyanú szerint azért támadt meg egy gyalogost Debrecenben, mert integetett neki, hogy lassítson.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást V. Jánossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2015. április 20-án 15 óra 30 perc körüli idõben egy BMW típusú személyautó közlekedett Debrecenben, a Martonfalvi utcában, amikor az út mellett egy gyalogos integetéssel azt jelezte a gépjármûvezetõnek, hogy lassítson, mert szerinte túl gyorsan halad. A sofõr ezt meglátta, az autójával megfordult és visszahajtott az õt számon kérõ, gyalogosan közlekedõ 18 éves fiúhoz.

A férfi kiszállt a jármûbõl és többször megrúgta a sértettet, aki a nála lévõ táskáját maga elé tartotta, így próbált védekezni, majd a támadó a helyszínrõl gépkocsijával elhajtott. Az esetrõl történt bejelentést követõen a Készenléti Rendõrség járõrei a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható 28 éves férfit elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra. A nyomozók V. Jánost gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bûncselekmény elkövetését elismerte.

A Debreceni Rendõrkapitányság a helyi lakossal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!