2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Áttévedt a határon a román férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-07 19:36:11
A létavértesi rendõrök egy román férfival szemben intézkedtek Kismarja közelében, akirõl megállapították, hogy áttévedt az országhatáron.

A helyi polgárõrök értesítették 2015. május 5-én 17 óra 15 perc körüli idõben a Létavértes Határrendészeti Kirendeltség járõreit arról, hogy Kismarja település külterületén észrevettek egy ismeretlen külföldi férfit. A rendõrök ellenõrizték a férfit, aki románul beszélt, azonban Magyarországon való jogszerû tartózkodását hitelt érdemlõen nem tudta igazolni.

A járõrök a férfit elõállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol megállapították róla, hogy román állampolgár. A férfi elmondta, hogy egy román gazdaságban dolgozott, ahonnan úgy döntött gyalog hazamegy Constanta településre, ezért átsétált egy mezõn keresztül a közútra, ahol tovább gyalogolt. Az elsõ településen azonban megállították a rendõrök, így jutott tudomására, hogy már Magyarország területén tartózkodik. A határrendészek a 33 éves román állampolgárt Létavértes-Székelyhíd Közúti Határátkelõhelyen hazaengedték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!