2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Bottal rabolt a fülöpi fiúForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-15 06:21:43
Címkék: Bihari hírek
A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei elfogták a 18 éves gyanúsítottat.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Vámospércsi Rendõrõrs rablás bûntett és súlyos testi sértés bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 18 éves fülöpi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nõ 2015. május 13-án 20 óra 17 perckor bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy a sógorát Fülöp külterületén egy ismeretlen fiú bántalmazta, aki azt követõen elmenekült.

A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést, tanúkutatást végeztek, amelyet követõen megállapították, hogy a földúton kerékpárral haladt az 55 éves sértett, akit biciklivel követni kezdett egy ismeretlen fiú és megpróbálta kivenni a férfi farzsebébõl a pénztárcáját. A sértett ezt észrevette, és rácsapott a fiú kezére.

A megalapozott gyanú szerint a fiú a pénztárcát mindenképpen meg akarta szerezni, ezért megrúgta a sértettet, aki a földre esett, majd gyalog akart tovább menni, azonban a támadó õt többször megrúgta és ellökte. Az 55 éves férfi próbált védekezni, ezért felvett egy botot a földrõl. Ezt látva a rabló is magához vett egy botot, amivel a sértett fejét megütötte, kivette a zsebébõl a pénztárcát, és a helyszínrõl elfutott.

A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei a kapott személyleírás alapján azonosították, és felkutatták a 18 éves fülöpi lakost, akit tartózkodási helyén elfogtak és bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Vámospércsi Rendõrõrsre elõállítottak. A nyomozók M. Richárdot gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!