2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
A kocsi csomagtartójába tették a borjútForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-05-15 11:16:03
A rendõrök elfogták azt a három békéscsabai férfit, akik a gyanú szerint két borjút is elloptak egy nádudvari ingatlanról.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 13-án 3 óra körüli idõben egy Ford típusú személygépkocsi állt meg egy nádudvari családi ház elõtt. A jármûbõl három férfi szállt ki, majd ment be a családi ház hátsó udvarára, s az ott található ólból kivittek az utcára két borjút. Az ismeretlenek az egyik jószágot betették az autó csomagtartójába, a másikat azonban otthagyták és gyorsan elhajtottak a helyszínrõl, mivel egy férfi meglátta õket, rájuk kiabált, és szólt a szomszédjának. Az esetrõl a sértett értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Tevékenység-irányítási Központját.

A rendõrök a bejelentést követõen azonnal a helyszínre indultak, azonban útközben észrevettek egy szembõl nagy sebességgel közlekedõ gépjármûvet, amely gyanússá vált nekik, ezért azt szolgálati gépkocsijukkal követni kezdték. A Nádudvari Rendõrõrs munkatársai a Kabai utcában aztán meglátták a Ford típusú gépjármûvet, amely mellett két férfi is állt, míg társuk egy borjút éppen az út melletti árok felé húzott. A három békéscsabai férfit elfogták, és elõállították a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányságra.

A nyomozók a 20 éves N. Norbertet, a 21 éves N. Lajost és a 24 éves N. Róbertet gyanúsítottként kihallgatták. A terheltekkel szemben – szabadlábon hagyásuk mellett – a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Az állatot a rendõrök még aznap visszaadták a sértettnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!