2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hazudott a Cozma-ügyrõlForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-03 12:14:23
A verekedés nem a nõ miatt történt, de félrevezette a nyomozókat.

Gyanúsított lett a Cozma-ügyben a veszprémi szórakozóhelyen a gyilkosság elõtt kitört verekedés egyik tanúja.

A nõrõl korábban az terjedt el, hogy miatta tört ki a verekedés, mert vele akart kikezdeni a kézilabdázó - írja a Blikk. Korábban azt mondta, hogy nem is látta a verekedést, de a biztonsági kamerák felvételei szerint ez nem igaz, ezért hamis tanúzás miatt eljárás indult ellene és a hasonlóképpen tanúskodó barátnõje ellen. Igaz, hogy a verekedés nem a nõ miatt történt, de félrevezette a nyomozókat és ezért öt évet is kaphat.

 

Készülnek a Cozma - tárgyalásra

Nagy valószínûséggel a Veszprém Megyei Bíróság tárgyalja a következõ évben a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjainak az ügyét - jelentette ki a Napló érdeklõdésére a megyei bíróság elnöke. Horváth György elmondta, az nem kizáró ok, hogy a városban felfokozott érdeklõdés kíséri az ügy nyomozásával kapcsolatos minden egyes lépést.

Garantáltan olyan bíróhoz kerül az ügy, akinek semmilyen kötõdése nincs a kézilabdasporthoz, sem a Cozma-családhoz, így nem lehet õt majd elfogultsággal vádolni, s kérni, hogy a pert egy másik megyében tárgyalják. A nagyszabású perre már elkezdõdtek az elõkészületek azzal, hogy a zártláncú tévéhálózat kiépítésének tervezésével már megbíztak két mérnököt. Erre a technikára azért van szükség, mert nagy valószínûséggel védett tanúkat is beidéznek a büntetõperbe. Õket mindenkitõl távol, külön teremben helyezik el.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!