2024. április 24. Szerda, György.
 
A jó idényzárás reményébenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-03 12:24:25
Kiélezett meccsre és gyõzelmre számítanak a Lokinál az MTK ellen.

Az idei esztendõ utolsó bajnoki mérkõzésére készül a DVSC-TEVA, a Soproni Liga tizedik fordulójából elhalasztott találkozón az MTK lesz az ellenfél az Oláh Gábor utcában, a meccset csütörtökön 18 órától rendezik.

A hatodik helyen álló kék-fehérek három ponttal lemaradva követik a harmadik helyezett Lokit.

A Napló szerdai számában Garami József, a kékek szakmai igazgatója nyilatkozott az összecsapás kapcsán és érdekes módon arra hívta fel a figyelmet, hogy szerinte remekül osztották be a mérkõzéseiket a debreceniek. Az edzõ nyilván a halasztott találkozókra gondolt, ám az igazság az, hogy a négy elmaradt DVSC-meccsbõl a hajdúságiak kérésére csupán egy, a ZTE elleni került át késõbbi idõpontra.

A Hungária körútiakkal vívandó csata épp a fõvárosiak kívánalmai szerint halasztódott december harmadikára, mert az MTK kérte az MLSZ-t, vegye figyelembe a tényt, hogy két labdarúgója az U20-as vébén tartózkodik...

Az más kérdés, hogy a Videotonnal és a Vasassal ugyanezen idõszakban mégis megmérkõzött a Garami-gárda.

Polekszics, Rudolf: nem

Az érdekes felvezetésû mérkõzéssel kapcsolatos várakozásairól Bücs Zsolt, a DVSC pályaedzõje is beszélt. – Nagyon jó meccset játszottunk a Zalaegerszeg ellen – emlékezett vissza az 5–3-mas végeredményt hozó találkozóra a tréner, – az MTK ellen is jó lenne látványosan futballozni, persze a három bekapott találat nélkül...

Várjuk tehát a jó folytatást a csapattól, de nem lesz egyszerû dolgunk, mert masszív, jól szervezett gárda vár ránk csütörtök este. A kék-fehérekkel mindig kiélezett meccset szoktunk játszani, erre számítok most is és remélem, a gyõzelem sem marad el. Bízom a sikeres idényzárásban – nyilatkozta Bücs Zsolt.

Az utóbbi napokban több Loki-játékos is sérüléssel bajlódott: Leandrot térdszalag-, Varga Józsefet bokasérülése hátráltatta a munkában, Bodnárnak pedig torokgyulladása nehezítette meg a dolgát. Mostanra úgy tûnik, mindhármójuk játékára van esély, ellentétben Rudolffal és Poleksziccsel. Rudi térdében begyulladt a szalag, a kapuvédõnek pedig a bordaközi izma fáj, õk tehát biztosan kihagyják az MTK-meccset.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!