2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Várat magára a hõségForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-06-26 10:26:05
A hétvégén több helyen felhõs lesz az ég, zápor, akár zivatar is lehet. Néhol hosszabb idõre is kisüt a nap, de jelentõs felmelegedés nem várható: a legmelegebb helyen is 28 Celsius-fokig, számos helyen pedig csak kevéssel 20 fok felett alakulnak a maximumok.

Pénteken napközben az Alföldön is egyre nagyobb területen szakadozik, majd csökken a felhõzet, legtovább a Tiszántúl déli részén lehet erõsen felhõs idõ, másutt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhõk lesznek az égen. Számottevõ csapadék nem várható. Fõként a Dunántúlon és a keleti országrészben ismét többfelé megélénkül, néhol esetleg megerõsödik az északi szél. 

Még várat magára a tûzõ napsütés, maradnak a felhõk

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

A legmagasabb nappali hõmérséklet pénteken 22 és 27 fok között alakul.

Szombaton hosszabb, rövidebb idõre kisüt a nap. Délután és este viszont fõként északnyugaton, nyugaton záporesõ is valószínû. A leghidegebb órákban 10-15 fok lehet. Napközben 23-28 fokig melegszik a levegõ. Vasárnap reggel fõleg a Dunántúlon, késõbb egyre inkább keleten várható több helyen zápor, zivatar. Többfelé megerõsödik, a Dunántúlon idõnként viharossá is fokozódik a szél. A minimumhõmérséklet 12-17, a maximumhõmérséklet 22-26 fok között alakul.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!