2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Segítségnyújtás nélkül elhajtottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2015-06-27 15:11:18
Címkék: Bihari hírek
A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az 58 éves férfival szemben.

A Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást P. György helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. január 9-én 9 óra 5 perc körüli idõben Debrecen, Ibolya utcán közlekedett a BMW típusú személygépkocsijával a gyanúsított az Egyetem sugárút felõl a Dózsa György utca irányába. A sofõr a Dózsa György utca keresztezõdésénél jármûvével, hátulról nekiütközött egy elõtte forgalmi ok miatt megálló Volkswagen típusú személygépkocsinak. A balesetet okozó gépjármûvezetõ ezt követõen hátra tolatott, kikerülte az autót, majd a helyszínrõl segítségnyújtás nélkül elhajtott a Füredi út irányába. A Volkswagen típusú gépjármûvet vezetõ 46 éves nõ a balesetben könnyû sérülést szenvedett, õt a mentõszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendõrök az esetrõl történt bejelentést követõen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a balesetet okozó P. Györgyöt, akit bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a Debreceni Rendõrkapitányságra. Az 58 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A rendõrség a terhelttel szemben – igazságügyi szakértõ bevonásával – folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!