2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Már két CBA-t nyilvánítottak piaccáForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-03 10:01:49
Mostantól vasárnap is nyitva tarthat a balatonfenyvesi CBA, ugyanis piacnak nyilvánították.

A fenyvesi CBA ezer négyzetméter az alapterületû, így boltként semmiképp nem tarthatott volna nyitva vasárnaponként. A bolt tulajdonosa kezdeményezte, hogy az üzletet nyilvánítsák piaccá, a helyi jegyzõ pedig úgy látta, hogy az üzlet minden feltételt teljesített, ezért megadta az engedélyt - derült ki az RTL Híradójából. Hasonló módon járt el a Balatonakaliban mûködõ CBA Príma is.

Megkerestük Fodor Attilát a CBA kommunikációs igazgatóját, aki azt kérte írásban tegyük fel kérdéseinket. Az Origo ezt megtette, amint Fodor Atilla válaszol, közzé tesszük.

Piac lett két balatoni CBA

Fotó: Polyák Attila - Origo

Sok válásnak volt szemtanúja

Baldauf László, a CBA alapítója a Heti Válasznak arról beszélt, mint üzlettulajdonos éjjel-nappal nyitva tartaná a boltját, de látja ennek az emberi oldalát is. Azt mondta a lapnak, rengeteg családi konfliktusnak, válásnak volt tanúja a vasárnapi munkavégzés miatt.

Szerinte elfogadhatatlan, hogy a kereskedelemben dolgozók vasárnap sem pihenhetnek, mert sokan úgy gondolják, hogy a termékek hosszú eltarthatósága ellenére sem elég nekik hét napból hat a bevásárlásra.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!