2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Soltész Miklós: Európa megszállása zajlikForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-20 14:19:56
Jól felépített üzletnek, tudatos betelepítésnek, Európa megszállásának nevezte a tömeges vándorlást a nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkár.

Soltész Miklós a Napi Gazdaságnak adott, hétfõn megjelent interjúban úgy fogalmazott: a jelenlegi helyzet nem menekültkérdés, hanem népvándorlás,aminek súlyos következményei lesznek nemcsak Európára, hanem az egész világra nézve. Ebbe gazdaságilag még egy nagyhatalom is belerokkanhat - mondta.

Soltész Miklós felszólal a Parlamentben

Forrás: MTI/Soós Lajos

Összefogásra van szükség

Úgy vélte: szükség lenne arra, hogy ne csak Magyarország és néhány másik tagállam, hanem az egész Európai Unió közösen, hatékonyan és gyorsan lépjen fel a helyzet rendezése érdekében. Mint mondta, ennek nyomait sem látni a brüsszeli bürokratikus gépezetben, ezért is fontos átmeneti jelleggel a határzár.

Fontos a civil szervezetek munkája

Az államtitkár szerint Európa iszlamizálódik, ám az iszlámot, mint vallást nem szabad bántani, azt azonban látni kell, hogy az európai kultúra a zsidó-keresztény kultúrkörre épül. Soltész Miklós beszélt arról is, hogy a kormány fontosnak tartja a hazai civil szervezetek munkáját, ezért kétmilliárd forinttal növelte támogatásukat. Hozzátette: a kormányzattal kialakult problémás viszonyban csupán két tucat civil szervezet érintett a hatvanezerbõl.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!