2021. december 7. Kedd, Ambrus.
 
Ma 14 órától nyit a debreceni Campus Fesztivál
Utolsó módosítás: 2015-07-22 11:57:20
A 0. napon még nem üzemel minden programhelyszín, de a zenei felhozatal máris rendkívül erõs: búcsúzik Debrecentõl a Heaven Street Seven, „hazalátogat” Szabó Balázs, és nagy koncertet ad a Vad Fruttik.

Az Artisjus-díjas kelet-magyarországi rendezvény a legszínvonalasabb fesztiválhelyszínnel büszkélkedhet hazánkban, ahol tavaly már több mint hetvenezren buliztak. A húszhektáros terület infrastrukturálisan jól felszerelt, a mosdók, sétáló utak és szökõkutak mellett a fesztiválozókat szolgálja a stadion látványos épülete, benne a több mint ezer négyzetméteres buli arénával. A kulturális programok centruma a fesztivál emblémájaként is ismert, frissen felújított 101 éves Víztorony, ahol az izgalmas koncertek, éjszakai filmvetítés mellett a Dumaszínház humoristái is szórakoztatják majd a közönséget.

A látogatók által 2014-ben a legnépszerûbb debreceni rendezvénnyé választott Campus Fesztivál ma kinyitja kapuit. A belépés után a Debreceni Egyetem fizikusai és kémikusai látványos kísérletekkel, füstoszlopokkal, folyékony nitrogénnel egészen biztosan már az elsõ pillanatban lenyûgözik a fesztiválozókat, ízelítõt adva abból a kavalkádból, ami a Campus ideje alatt vár mindenkire.

Több mint négyszáz zenei és kulturális, szabadidõs és ismeretterjesztõ program 25 helyszínen, összesen mintegy 1000 fellépõvel és közremûködõvel. Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató elõrejelzése szerint, látva a jegyértékesítés eredményeit, idén az is elképzelhetõ, hogy ki kell tenniük a fesztivál kapujára a „megtelt” táblát.

Az idei Campus ráadásul abban is különleges lesz, hogy a Loki a lett Skonto Riga futballcsapatát július 23-án, a fesztivál idején fogadja majd a stadionban. Ezzel a könnyûzenei fesztiválokon szokatlan, Magyarországon sosem látott rendezvénykombináció valósul meg a Nagyerdõben.

A nemzetközi sztárok – Caro Emerald, Enter Shikari, Wilkinson, Modestep – mellett, nagyszabású koncertet ad Ákos, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, a Quimby, valamint Debrecenbe érkezik Majka és Curtis, a Wellhello, a Halott Pénz, a Road, az Ossian, és a Brains is.

Bõvebb információ és online jegyvásárlás: www.campusfesztival.hu

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!