2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
8 tipikus autóvezetõ, akik az idegeinkre mennekForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-25 15:12:56
Címkék: Bihari hírek
A tömött buszról sokszor vágyakozva nézzük a kényelmes kocsiban ülõket, de minden autót vezetõ ember tudja, hogy az utak tele vannak idegesítõ figurákkal. A CBS Reality az ügyetlen autóvezetõket bemutató, Veszélyes autósuli címû mûsor kapcsán összegyûjtötte a legtipikusabb autóvezetõket, akiket jobb messzirõl elkerülni.
Forrás: Dogpictures

1. Akinek „Trabanttal szállni élvezet” – Mögötte jönni maga a pokol. Büdös kipufogógáz és lassú kínszenvedés a jussunk, ha egy hasonló múzeumi remek kerül elénk az utakon. De ne csüggedjünk, ha zöld a színe, legalább kívánhatunk egyet! Például azt, hogy a következõ kanyarnál leforduljon elõlünk.

2. Mr. Halálos iramban – Michael Schumachernek érzi magát az utakon, számára a sebességkorlátozó táblák csak díszek az út mentén. Úgy hajt át a piroson, mintha épp legalább három szülõ nõ lenne az autójában, akikkel be kell érnie a kórházba.

3. A lassú nyugdíjas – A jogosítványát jó ötven évvel ezelõtt szerezte, ha félévente autóba száll, nemcsak a körülötte vezetõk, hanem õ maga is a túlélésre játszik. Jelszava az óvatosság, csak szépen finoman haladni… Akár a tilosban is.

4. A folyton dudáló – Van, aki szeret biztosra menni, és mindent dudával jelez. Megérkezett a ház elé vendégségbe? Dudál! Lát egy ismerõst? Vígan dudál egyet köszönésképpen. Dugóban áll? Ráfekszik a dudára.

5. A bulibáró – Hangerõ fel, ablak le, napszemcsi a szembe, és „zúzzunk az éjszakában”. Milyen jó, hogy a részeg haverok csodálatos módon mind a nyolcan befértek a vezetõ mellé a kocsiba, így még jobban pöröghet a parti az autóban.

6. Miss Bocsika – A kedves hölgy, aki áthajt a záróvonalon, és közben felemelt kézzel jelzi, hogy „bocsika”. Képes az egyirányú úton ellentétes irányban haladni, vagy padlógázzal áthajtani a zebrán hasonló megbánó kézmozdulattal. Mintha ez mentene bármit is a helyzeten…

7. A telekocsis – Lehet, hogy négy „tündéri” gyermeke, esetleg három „jól nevelt” kutyája foglalja el a hátsó üléseket, egy biztos; a vezetõtérben zajló mini-Armageddon nem segíti a koncentrálásban. Idegesen rángatja a kormányt, a sávok között az utolsó pillanatban vált, egyetlen célja pedig az, hogy mihamarabb épségben megérkezzenek, és elhagyhassa a kocsit.

8. A felvágós tuninggyík – Nem, nem fogunk versenyezni veled, akárhogy is bõgeted a motort a pirosnál. Hiába pörgeted ki a kerekeket induláskor, abszolút nem vagyunk lenyûgözve attól, hogy mekkora alfahím vagy.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!