2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Kivesz pár nap szabadságot a kánikulaForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-07-28 10:59:27
Kedden már kevesebb lesz az esõ, de annál szelesebb lesz az idõ. Strandidõ inkább pénteken és szombaton lesz, vasárnapra újra esõt jelez a meteorológia.

Hétfõ estig sok lesz a felhõ, majd észak, északnyugat felõl csökken a felhõzet. Összességében többfelé várható esõ, zápor, az ország déli felén helyenként zivatar is kialakulhat, majd az éjszaka második felére északnyugat felõl mindenütt megszûnik a csapadék.

Kedden a változóan felhõs ég mellett több-kevesebb napsütésre szinte mindenütt számíthatunk, ugyanakkor az Észak-Dunántúlon tartósan felhõs vidékek is lehetnek. Kedden legfeljebb néhol fordulhat elõ kisebb zápor. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad, de kedden a nyugatira forduló szél az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön megélénkül, sõt északon egy-egy erõs széllökés is lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hõmérséklet 11 és 16 fok között valószínû. A legmagasabb nappali hõmérséklet kedden általában 24 és 30 fok között alakul, de délkeleten 31, 32 fok is lehet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!