2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Rezsicsökkentéssel csábít a Budapest BankForrás: index.hu
Utolsó módosítás: 2015-08-10 12:01:40

Érdekes árukapcsolással próbálja magához vonzani az ügyfeleket a nemrég államosított Budapest Bank: a Népszabadság arról ír, hogy hatszázalékos kedvezményt kaphat az állami Fõgáznál a gázszámlájából az, aki a banknál nyit számlát.

A csali a Fõgáz-kártya, ami a Budapest Bank hitelkártyája. Ha úgy fizetjük a gázszámlát a Fõgáznak - ami jövõ év végére már egyedüli lakossági szolgáltató lesz a piacon, vagyis mindenki tõle veszi majd a gázt - , hogy kiváltunk egy ilyen kártyát és csoportos beszedéssel minden hónapban arról vonják le a rezsit, akkor akár hat százalékot is jóvá ír a bank. De

a teljes kedvezmény csak akkor jár, ha folyó- vagy befektetési számlánk van a banknál, amire havonta legalább egy nettó minimálbérnyi összeget utalunk.

Ha csak úgy kiváltjuk a kártyát - ami egyszer 1320 forintba, havonta pedig még 80 forintba kerül - akkor maximum 3 százalékos kedvezmény jár, vagyis havonta maximum 1650 forint.

A Fõgáz-kártyás kedvezmény sincs azért ingyen:

  • a Budapest Bank számlája havonta legalább 470 forint,
  • a Fõgáz-kártya mellé bankkártyát is kel váltani, ami elsõ évben 3590, utána 5990 forintba kerül egy évben,
  • ráadásul ahhoz, hogy csökkentsük a rezsinket, ezzel a bankkártyánkkal havonta legalább 30 ezer forintot kell vásárolni.

A Népszabadság úgy számol, hogy a havi maximum 3300 forintos kedvezményért így elsõ  évben nagyjából 6000, utána pedig évi 8000 forintot fizetnének a fogyasztók, miközben a pénzügyeink nagy részét át kellene vinniük a Budapest Bankhoz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!