2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Lovaskocsihoz láncolta és ostorral ütötte élettársátForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-08-14 10:46:26
Lovaskocsihoz láncolta, ostorral ütötte, és még egy vödör vízzel is leöntötte élettársát egy férfi Nyírbogáton. Hogy ne csináljon többet ilyet, elõzetesbe került.

A férfi és élettársa augusztus 2-án már délelõtt elkezdték az italozást. Valamin összevesztek, mire annyira feldühödött, hogy a hajánál fogva kivonszolta a nõt az udvaron álló lovaskocsihoz,nyakára tekert egy láncot, és egy lakattal a lovaskocsihoz láncolta.Ezután egy ostorral többször is megütötte a nõt, akit egy vödör vízzel is leöntött, majd visszament a házba.

Ehhez a lovaskocsihoz láncolták a nõt

Forrás: Ügyészség

A rendõrök háromnegyed óra múlva érkeztek, a férfi akkor vette le a láncot az asszony nyakából. Õrizetbe vették, ésszemélyi szabadság megsértésével, valamint könnyû testi sértéssel gyanúsítják.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Fõügyészség szerint a bíró elõször nem rendelte el az elõzetes letartóztatását, de az ügyész fellebbezett. Végül a Nyíregyházi Törvényszék döntött az elõzetes elrendelésérõl. Azzal indokolták, hogy a férfi befolyásolhatná a tanúkat, és az sem kizárt, hogy újabb bûncselekményt követne el.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!