2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Lehûlés és sok esõ várható a hétvégénForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2015-09-03 19:34:11
Az õsz elsõ hétvégéjén többfelé erõs szélre és lehûlésre kell készülni. A maximumok néhol már a 20 Celsius-fokot sem érik el, míg helyenként éjszakánként 10 fok körüli lesz a hõmérséklet. Szombaton országszerte várható esõ, vasárnap lehet újra naposabb az idõ.

Pénteken jön a lehûlés

Pénteken elõször nyugaton és északon, majd átmeneti szünet után estétõl délnyugat felõl egyre többfelé alakul ki esõ, zápor, helyenként zivatar. Emellett megerõsödik, zivatarok környezetében viharossá is fokozódik a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 13-18, a legmagasabb hõmérséklet 20-31 fok között alakul, nyugaton lesz a hûvösebb - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott elõrejelzésébõl.

Szombaton esõ, vasárnap napsütés

 

Szombaton országszerte várható esõ, zápor, fõként délen és keleten zivatarok is kialakulhatnak. Jelentõs mennyiségû csapadék hullhat. Elsõsorban a Dunántúlon lesz erõs szél a délutántól. A leghidegebb órákban 12-18 fok lehet. Napközben általában 19-24 fokig melegszik a levegõ, de északnyugaton, nyugaton kissé hûvösebb, a Tiszántúlon melegebb is lehet.

Vasárnap kezdetben elszórtan, délután már csak helyenként valószínû záporesõ, s többfelé napsütéses idõre lehet számítani. A minimumhõmérséklet 11-16, a maximumhõmérséklet 19-24 fok között alakul.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!