2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Megyei Polgárõr Horgászverseny
Utolsó módosítás: 2015-09-14 20:14:48
Címkék: Bihari hírek
Komádi - Szeptember 6-án, harmadik alkalommal került sor a Megyei PolgárõrHorgászversenyre, amelyre 21 csapat nevezett be. A horgászversenyt a Barátok a Halakért SHE taván rendezték meg. A megye több területérõl érkeztek a csapatok: - Bakonszeg, Balmazújváros, Berettyóújfalu, Ebes, Hajdúhadház, Hajdúszovát, Kismarja, Komádi, Magyarhomorog, Mikepércs, Újléta. Egy-egy településrõl több csapat is benevezett a versenyre.

Reggel hat órakor Bura Zoltán, a Komádi Polgárõr Szervezet elnöke köszöntötte a csapatokat, a sorsolás után megkezdõdött a verseny. Az idõjárás nem volt éppen kedvezõ, mert elkezdett esni az esõ, de ez sem vette el a kedvét a horgászoknak. Igaz kegyes volt az idõ, mert a rövid esõ után kisütött a Nap. Egy órakor volt az eredményhirdetés, a finom babgulyás elfogyasztása után.Az elsõ három helyezett csapat kupát és oklevelet vehetett át, az elsõ helyezett csapat még vándorkupát is kapott. A legnagyobb hal kifogója is jutalmazva lett, míg a nem helyezett csapatok egy-egy emléklapot kaptak.

 

A verseny helyezettjei: - I. - Komádi Polgárõr Szervezet 4-es csapata, II. – Hajdúszovát 2-es csapat, III. – Balmazújváros 2-es csapat.

A legnagyobb hal kifogója: - Bernát Zsolt – Hajdúszovát.

 

Cserép Imre

tudósító

 

Fotó: - Cserép Imre

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!