2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 
Kisemberek a navigátorülésekbenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-08 13:28:58
Mikulásnapi gyermekautóztatás Püspökladányban. December hatodika alkalmából a JOBB33 A.S.E ajándékozott meg gyerekeket.

Kortól, nemtõl függetlenül ajándékozunk s ajándékot kapunk egyaránt. Így volt ez most is! Most a JOBB33 A.S.E ajándékozott meg gyerekeket.

 

Immár hagyományõrzõ jelleggel a Püspökladányi JOBB33 Autósport Egyesület a város szívében ismét megrendezte a 2008-ban is sikeres Mikulásnapi gyermekautóztatást.

A tûzrõl pattant navigátorok, míg a sorukra vártak, beleülhettek egy rendõrautóba, egy kamionba, és egy tûzoltó autóba is. A bátrabbak a Motoros legényekkel nyeregbe pattanva mentek egy tiszteletkört a fõtéren. A szemfülesebb gyerekek észre vehették a nagyszakállú Mikulást is a téren, amikor épp az ajándékot ossza.

A közös fénykép sok gyerek öröme a Mikulás bácsival! Öröm volt látni a sok csillogó szemû gyereket, amikor kiszálltak a versenyautókból, kamionból, rendõrautóból. Sokuknak több autóval is volt lehetõségük menni egy gyors kört. Sokuk kedvence volta nap folyamán a sárga kis nyitott Trabant. Négyen öten is beleültek és gondolatban a Mikulás után hajtottak, hogy van e még a puttonyában egy kis édesség!

 

Képek

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!